Blikkenslager Elisabeth Heien

  • 97 40 30 00
  • rosablikk@gmail.com​

Om oss

Elisabeth startet opp bedriften i 2017, og har i dag 3 ansatte, der i blant sin tidligere læremester. Vi har også ansatt vår første lærling, en jente til.

Med våre brede og allsidige erfaring innen blikk, lar vi oss ikke stoppe når det komme til utfordringer. Vi strekker oss langt for å levere det perfekte produkt som du og ditt prosjekt ønsker seg, enten du er proffkunde eller privatperson.

Elisabeth Heien

Eier/Daglig leder Blikkenslagersvenn

Elisabeth ønsker å engasjere seg i et hvert prosjekt og å kunne gi kunden det lille ekstra i form av kundebehandling og levering. Hun har sansen for detaljer og mener kun det beste er godt nok!
En vellykket dag er en dag der alle de ansatte er førnøyde og at kundene smiler over resultatet vi leverer fra oss.

Glen Stålesen

Blikkenslagersvenn

Genuint interessert i en moderne tilpasning til tradisjonelt arbeid. Drømmeoppgavene er båndtekking og her koser han seg virkelig om du som kunde kun er ute etter det beste, slik at han får muligheten til å levere en solid kvalitetsjobb som han kan være stolt av!

Lene Lauvdal

Lærling

Lene har vært lærling hos oss ett halvt år, og tar allerede oppgaven på strak arm. Hun har skyhøye krav til seg selv, og ønsker å bli en god Blikkenslager.

Andreas Superman Hodnebrog

Lærling i konseptet "fagbrev på jobben"

Andreas har jobbet 2 år hos oss, og har allerede full kontroll i de fleste oppgaver.
Drømmesenarioet hans er å kunne jobbe i ett kjør, effektivt og uavbrutt, samtidig som han holder det ekstremt ryddig rundt seg! Et arbeidsjern med humor!

Med våre samarbeidspartnere hjelper vi deg også gjerne med å komme i kontakt med de rette fagfolkene, for utførelse av eventuelt arbeid som behøves før blikket kan monteres. Vi samarbeider med tømrere, taktekkere, ventilasjons-montører og murere. Dette for å hjelpe deg som kunde med å få det beste resultatet utført av de rette fagfolkene.

Går du med et prosjekt i tankene, og lurer på om blikk kan være løsningen? Gi oss din utfordring og bli overrasket over hva vi kan hjelpe deg med!